קייטרינג השור מתמחה בצליית בשרים בתנורי עישון בסגנון ייחודי

בשיטת צלייה איטית המתבצעת במשך מספר שעות. 

הבשר ניצלה בתנורי עישון דקורטיביים תוך שימוש בפחמי הדרים אשר מעניקים לבשר

ארומה ייחודית. בעת הגשת נתחי הבשרים, הנתחים יוצאים מתנורי העישון בתזמון

מדהים כשהם חמים ועסיסיים ונפרסים לעיניי האורחים בצורה אסטטית ומעוררת תאבון. 

סוד הקסם שלנו וטעמו המיוחד של הבשר, מקורו בבשרים האיכותיים והטריים שגדלים

בחוות בקר שברמת הגולן ובמרינדה הייחודית רק לנו, אנו עושים שימוש במרכיבים

הטובים ביותר כדי להפוך את האירוע שלך לחגיגת בשרים אמיתית ואיכותית. 

קייטרינג השור מאמין כי צליית בשרים זו אומנות.

הרצון שלנו להפוך את האירוע שלכם לחווית בשר איכותית מתבטא

בהקשבה ללקוח תוך הקפדה על מקצועיות ואמינות מלאים.